empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de sostres

Neteja integral de sostres

Els sostres tècnics estan sotmesos a un deteriorament causat per diversos factors com el propi envelliment, la contaminació, goteres, taques, nicotina, pols... Les conseqüències són: una estètica no desitjable, variació del color inicial de les plaques, pèrdua de lluminositat i de la reflexió, disminució de l'aïllament acústic i, sobretot, un possible punt de propagació de gèrmens, bacteris, virus i espores, que poden comportar perjudicis i riscos per a la salut.

El sistema més adient

Una solució força extensa, quan existeix algun dels factors abans exposats, és la de pintar les plaques del sostre, però no és la més idònia ja que pintant les plaques es perden les seves qualitats i, principalment, les característiques de seguretat com les proteccions ignífugues, acústiques així com les purament estètiques.

Ben-Net/Grup BN ofereix un sistema de neteja i higienització de sostres aplicable a la majoria de materials dels que estan realitzats. Així, netegem sostres porosos, semiporosos, metàl.lics, plàstics i de suro... A banda, aprofitant les actuacions de neteja de sostres, els podem oferir el servei complementari de neteja de lluminàries i difusors així com una neteja i higienització dels conductes interiors de refrigeració i condicionament; així, oferim un dels serveis més complets en higienització i neteja de parts altes i aconseguim un ambient de treball molt més net.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa