empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de paviments de moqueta

Solucions a tots els nivells

La nostra intenció és donar-li el major valor afegit possible com a empresa de neteja, i cobrir perfectament aquelles necessitats més habituals de cada centre; volem que disposi d’un nombrós ventall de solucions de tots aquells elements susceptibles de neteja.

Mètodes i tecnologia innovadors

Substituïm mètodes tradicionals per una combinació de procediments i innovació tecnològica, millorem la qualitat i reduïm la despesa. Tractem cada paviment segons les seves característiques i estat. Aplicació del sistema de xampunejat, escuma seca o injecció-extracció. Deixi’s aconsellar pel nostre personal tècnic comercial. Pressupost sense compromís. pressupost de servei de netejaSol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa