empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja amb assecatge ràpid de mobles entapissats

Cada cop més es dóna major importància a la higiene del nostre entorn. Està comprovat que aconseguint un nivell de neteja òptim la imatge que es percep de l'empresa millora, i a la vegada es fomenta un millor clima laboral. Si ens parem a observar, ens adonarem que existeix gran quantitat de mobiliari entapissat dins del nostre àmbit d'actuació diària que, a través de l'ús, es deteriora i embruta.

Neteja de tapisseries

Existeixen molts mètodes de neteja de tapisseries, però la gran majoria comporten una sèrie d'inconvenients que fan que la realització de la neteja sigui poc pràctica per al client. Ben-Net/Grup BN s'ha encarregat de reaccionar davant d'aquesta necessitat, de trobar mètodes capaços de donar resposta a les exigències actuals, i juntament amb la labor d'un gran equip de professionals els oferim un servei especialitzat de neteja de tot tipus de mobles entapissats molt adequat per obtenir resultats excepcionals en un temps mínim.

Màxima qualitat al millor preu

El mètode consisteix en aplicar un producte especial en forma d'escuma sobre la superfície tèxtil, que actua removent la brutícia acumulada. A continuació es procedeix a l'aspirat i assecat per tal que es pugui tornar a utilitzar el mobiliari al més ràpid possible. Amb aquest mètode aconseguirem oferir-li la màxima rendibilitat al menor preu.

Rentat de teixits sense necessitat de desmuntar-los

Es pot dur a terme la neteja dels entapissats en totes les seves parts sense la necessitat de desmuntar cap peça: l'escuma accedeix a qualsevol racó i no genera regalims.

Neteja total i eliminació de tot tipus de taques

El producte escumat conté agents detergents que són capaços de remoure la brutícia acumulada i emulsionar la superfície retardant el procés d'embrutiment i aconseguint, en gran part, recobrar el color i suavitat original de l'entapissat.

Neteja sense fer servir aigua

Una de les característiques més espectaculars i innovadores és la no utilització d'aigua. L'escuma i la màquina són els elements bàsics per dur a terme la neteja, de manera que es redueixin temps de desplaçament en canvis d'aigües de cubells, draps.

Temps de realització ràpid

Les característiques del mètode de neteja fan que el temps de realització dels elements sigui molt inferior al que altres mètodes de neteja requereixen.

Temps d'assecat reduït

Gràcies a no utilitzar aigua, el temps d'assecat de les superfícies es redueix substancialment, depenent de la climatització de la sala on es produeixi la neteja.

Fàcil accessibilitat

Les dimensions de la màquina són reduïdes a més de ser transportable, àgil i de fàcil funcionament, la qual cosa ens permet accedir a tot tipus de dependències.

No produeix encongiment ni deteriorament de la base de l'entapissat

Donat que el mètode utilitzat no és gens abrasiu.

Permet la neteja parcial per zones

Normalment és aconsellable netejar tota la zona entapissada, però si és necessari amb aquest mètode podem tractar la neteja parcialment.

No és necessari retirar el mobiliari del seu ambient particular

Ja que si s'estima oportú podem realitzar la neteja a casa del client, evitant despeses de desplaçaments.

Ajuda a prevenir al·lèrgies causades per la brutícia dels entapissats

Els àcars son organismes microscòpics que podem trobar a la pols del mobiliari; al netejar-lo, es pot reduir el risc d'al.lèrgies produïdes per àcars i conseqüentment les baixes de personal causades per aquest motiu.

Relació d'alguns centres on aplicar aquest servei

Empreses ferroviàries, aèries o de transport, cinemes, sales de festes, teatres, auditoris, cinemes, sales d'hotels, sales de conferències,oficines i tot tipus d'empreses que tinguin la necessitat de netejar seients entapissats amb un temps d'assecat reduït.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa