empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de mitjans de transport, trens, vaixells, autocars

Servei Integral de neteja

Per prestar un bon servei de neteja, Ben-Net/Grup BN inclou dins dels seus plans de treball maquinària específica per a mitjans de transport així com serveis addicionals periodificats en les freqüències més aconsellades de:

  • Neteja de butaques amb assecat ràpid de trens, avions, autocars...
  • Ozonització de sales d'espera i espais confinats.
  • Neteja de paviments de moqueta.
  • Abrillantats de grans superfícies amb màquines de conducció asseguda.
  • Neteja exterior d'avions, autocars, camions...
  • Neteja de grafittis de trens i metros.

Experiència i capacitat d'actuació

Ben-Net/Grup BN té experiència en la neteja i posada a punt de grans embarcacions que parteixen del Port de Barcelona, o que simplement hi han fet escala per continuar cap a altres destins.

Aquest tipus d'actuacions requereixen una àmplia estructura de personal, una bona gestió i una coordinació impecables, ja que moltes vegades el temps és limitat per fer el servei i el volum a netejar és molt gran.

També els podem oferir un servei basat en el Programa per a la Higiene de Vaixells (Vessel Sanitation Program) supervisat pels Centres per a la Prevenció i el Control de les Malalties (Centres for Disease Control and Prevention CDC).

Higiene i servei

Els transports col.lectius han d'operar sota uns paràmetres de neteja en consonància amb les exigències de la societat actual.

Tant el personal encarregat de la nostra secció de neteja de transports com el personal directe que desenvolupa les tasques estan obligats a respondre amb total eficàcia mantenint els mitjans de transport dins uns estàndards molt alts de qualitat.

No oblidem que el transport col.lectiu comprèn més coses que el mateix mitjà. Estacions, terminals, zones d'espera, sanitaris, consignes, zones de restauració i catering... on el personal usuari moltes vegades passa estones d'espera més o menys dilatades, i on una bona higiene és imprescindible per tal que el personal passatger estigui més còmode.

Neteja de vaixells

Els vaixells pateixen una alta acumulació de gèrmens originats per la humitat i els espais reduïts. La pols, la brutícia, la sal i la sorra, són algunes de les causes d'un desgast accelerat dels acabats.

Ben-Net/Grup BN ofereix el servei de neteja de grans embarcacions, tant a nivell extern com intern.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa