empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja especial de maquinària industrial

Secció especialitzada en neteja industrial

Al llarg dels anys d’experiència que té Ben-Net/Grup BN hem realitzat nombrosos serveis sorgits de necessitats puntuals que els nostres clients ens han presentat. La neteja especial de maquinària industrial és un d’aquests serveis nascuts a partir de la cobertura d’una d’aquestes necessitats. Així, Ben-Net/Grup BN disposa actualment d’una secció exclusiva dedicada a la neteja especial de maquinària industrial.

Preocupació pel client

Un dels secrets del nostre èxit ha estat la gran importància que hem donat a l’organització de la realització de les tasques dels equips de treball especials. En tot moment la idea principal ha estat no alterar el funcionament habitual de la producció i disminuir tot el possible el temps de realització de les tasques de neteja. Lògicament, això només s’aconsegueix tenint una bona dotació de personal i fent una bona previsió de les necessitats dels nostres clients.

Minimitzem les parades tècniques de producció

L’objectiu de tot això és minimitzar en gran mesura les parades tècniques de producció, i les despeses originades per la no-producció. Els nostres clients han valorat moltíssim la nostra aportació, i actualment ja disposem de molts clients que ens contracten puntualment aquest servei i alguns ja el tenen contractat i planificat de forma periòdica, despreocupant-se totalment de la neteja i dedicant-se exclusivament a produir.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa