empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Serveis de neteja per a la indústria siderúrgica

La indústria siderúrgica i de la laminació té diverses particularitats què fan del seu procés productiu un dels més complicats. Això és així degut a les conseqüències pel ritme de producció què tenen les incidències en qualsevol de les seves fases. Tampoc es pot obviar el component de risc què té el fet de treballar amb materials a alta temperatura.

Ben-Net/Grupo BN té més de 10 anys d’experiència en el manteniment preventiu de neteja dels diferents components què formen el procés de fondre i laminació. Durant aquest temps hem aportat solucions d’ordre i neteja com solucions de control ambiental què han ajudat a prevenir riscs i millorar el manteniment preventiu i predictiu.

L’esforç formatiu de l’equip humà de Ben-Net/Grupo BN, tant a nivell de neteja com a nivell de manteniment preventiu, és un factor clau què ens diferencia de les empreses de neteja convencional.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa