empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Serveis de neteja per a la indústria alimentària

Higiene i desinfecció permanent

Els sistemes de neteja industrials persegueixen mantenir unes condicions contínues d'higiene i desinfecció de superfícies i equipaments. A Ben-Net/Grup BN apliquem l'última tecnologia tant en mètodes com en procediments específics del sector alimentari.

Ozonització de sales. Higienenització de maquinària.

Així, els nostres plans de treball inclouen maquinària per a l'ozonització de sales, l'ús de la vaporització per tal d'higienitzar les superfícies, productes específics de contacte alimentari, maquinària per a la neteja de les cintes transportadores, utilització d'equips autònoms d'alta pressió, instal.lació de centrals de dosificació específiques per al sector..., tot gestionat per un equip humà especialment format per a la neteja alimentària.

Control dels punts crítics de producció

A més, complementem el servei amb una sèrie d'accions addicionals com els controls en punts crítics del sistema de producció. També s'implementen mecanismes que asseguren la higiene total de les superfícies, equipaments i útils de treball.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa