empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Servei de neteja a entitats financeres (xarxes i edificis corporatius)

Especialistes en neteja d'entitats financeres

Ben-Net/Grup BN es reconeix, entre altres motius, per la seva àmplia experiència i bagatge dins del sector bancari i és una de les principals empreses proveïdores de diverses entitats financeres, tant a nivell de cobertura d'oficines com a nivell de neteja dels seus edificis centrals i singulars.

Plans de treball especials per entitats

Fruit d'aquesta gran experiència, hem anat modificant i adaptant els nostres plans de treball i sistemes de neteja adequant-los a les característiques pròpies de cada entitat, obtenint un mètode de neteja exclusiu i específic per a entitats financeres amb un nivell d'especialització i optimització de rendiments, concebuda expressament per cobrir totes aquelles necessitats de neteja i higienització que requereixen les entitats financeres.

Manteniment integral

També complementem el servei de neteja de les entitats amb serveis de manteniment integral, tant preventiu com correctiu, adaptant-los a les necessitats i exigències que cada entitat ha estimat oportunes.

Disposem també de programaris informàtics específics per tal d'agilitzar i rebre totes les incidències i avaries que es puguin anar originant durant el servei, i d'un ampli sistema de seguiment i de qualitat.

Característiques

Les característiques principals del nostre sistema de neteja d'entitats financeres són:

Pressupostos adaptats a les característiques individuals de cada oficina.

Partint d'una base estàndard, adeqüem el pla de treballs a les característiques específiques de cada oficina.

Més de 30 anys d'experiència netejant entitats financeres.

Disposem d'una àmplia trajectòria en el sector que ens ha consolidat com una de les empreses líder en neteja d'entitats financeres.

Rigorós control de qualitat i supervisió del servei.

Tots els nostres serveis porten implícits controls periòdics per tal d'avaluar la satisfacció del client.

Serveis relacionatsSol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa