empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Poliment i cristal·lització de paviments

Assessorament i professionalitat

Els tractaments de paviments requereixen de personal tècnic i executor del servei molt professional per tal que l'assessorin a escollir el sistema més adient per a les seves necessitats.

Algunes de les qüestions que sorgeixen al client quan ha de demanar un servei d'aquest tipus són les següents:

Es pot abrillantar un paviment sense haver de polir prèviament?

No és necessari realitzar un poliment previ a l'abrillantat o cristal.litzat.

El polit es sol realitzar quan tenim un paviment descalçat o amb lleugeres imperfeccions, o bé quan el que volem obtenir és un terra amb una superfície llisa i uniforme, que com a conseqüència ens garantirà un cristal.litzat perfecte.

Moltes vegades tampoc queda clar si el servei a realitzar ha de ser un abrillantat o un cristal·litzat

  • Cristal·litzar és la reacció que produeixen els líquids cristal·litzadors al contactar amb el carbonat càlcic de la pedra, aconseguint un abrillantat natural i la impermeabilització parcial del paviment.
  • Abrillantar és l´aplicació de bases de cera sobre qualsevol tipus de paviment, que proporciona una brillantor artificial capaç de protegir el terra d'agents externs.
Doncs bé, moltes vegades no s'ha de fer ni un ni l'altre mètode ja que un resultat idoni de paviments naturals s'aconsegueix amb una combinació dels dos mètodes.

L'aconsellarem sense compromís

Amb Ben-Net/Grup BN no s'haurà de preocupar de quin és el servei que vostè ha de contractar, ja que el nostre personal assessor tècnic comercial i el nostre personal tècnic especialitzat en paviments, li indicaran de quin és el millor procés a seguir, i obtindrà com a conseqüència un resultat excel.lent.

Tindrem en compte també si el que necessita el client és un paviment amb l'efecte mirall, un paviment que no pugui relliscar, recuperar el color, segellar les porositats...

A més, si és necessari, inclourem dins del pla de treballs habitual un manteniment del paviment amb actuacions periòdiques a realitzar per les nostres brigades especialitzades.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa