empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja a l'Administració Pública

Durant la dilatada trajectòria de Ben-Net/Grup BN, hem anat realitzant serveis molt diversos a sectors de tota mena.

Les dependències de l'Administració Pública també formen part dels nostres clients.

La forma d'accedir a realitzar serveis de neteja per a l'Administració Pública és a través dels concursos públics, i és per aquest motiu que ens omple de goig manifestar que han estat moltes d'aquestes institucions les que han confiat en els nostres serveis.

El servei més equilibrat

Hem estat la empresa escollida entre un gran nombre d'empreses de la competència com a empresa adjudicataria del servei de neteja d'institucions públiques, participant en estrictes processos de selecció on es premiava tot el conjunt de l'aportació del servei.

L'adjudicació final s'atorga a l'empresa amb la millor relació qualitat/preu, millor aportació en avantatges, millor gestió de la qualitat, gestió dels recursos humans, gestió de la prevenció de riscs laborals, aportació d'innovació tecnològica, millor pla de treball, millor ratio de recursos humans aportats/preu...

Ser escollit per l'Administració Pública avala l'equilibri en tots els aspectes que ofereix el servei de Ben-Net/Grup BN i és una garantia per a altres clients que vulguin gaudir dels nostres mètodes.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa