empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja i desinfecció de condensadors evaporatius

Els condensadors evaporatius són els equips bàsics de les instal·lacions de climatització. En aquests cal la intervenció de neteja per evitar que l’aire que subministren a l’ambient interior estigui contaminat amb partícules nocives per a la salut. Aquesta neteja tindrà l’efecte paral·lel de millorar els rendiments d’intercanvi de temperatura.

Ben-Net/Grupo BN ofereix el servei de neteja d’aquests condensadors evaporatius amb un personal format específicament i que també està preparat en el manteniment i control d’instal·lacions amb risc de legionel·losi.

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona l’equip per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa