empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja hospitalària

Neteja hospitalària

La neteja d'un centre hospitalari requereix de sistemes, mètodes i gestió molt professionals que no totes les empreses de neteja poden facilitar. El gran nombre de visitants juntament amb les característiques pròpies d'aquests centres i dels seus pacients, exigeixen solucions de neteja a mida, molt especialitzades, recolzades per una gestió i programació molt professional.

Mètodes actuals de neteja per a hospitals

Ben-Net/Grup BN posa a disposició dels seus clients els mètodes, sistemes i productes de neteja més actuals i específics per a centres hospitalaris. Prestem un servei compost de sistemes modulars que combinen les diferents tecnologies que hem recercat a les fires internacionals.

Així, Ben-Net/Grup BN ofereix un sistema basat en la utilització de la tecnologia de microfibres, el fregat humit, classificació per codis de colors dels teixits de neteja segons l'OMS, ozonització i esterilització de l'aire i superfícies de sales de risc, gestió integral del nivell de qualitat prestat pel personal de centre, controls de qualitat de la placa bacteriana, especialització formativa del personal de neteja del centre, utilització de carros de neteja específics per a la neteja hospitalària, preimpregnació dels teixits de neteja amb la quantitat exacta de producte i de la forma més higiènica.

Servei integral

Oferim un servei basat en la higiene total, amb un servei diferenciat segons zones de risc mig i zones d'alt risc.

Productes adeqüats

Els productes escollits per a aquest tipus de servei estaran contrastats amb l'equip experimentat de la comissió de cada centre i lògicament seguiran la Directiva 91/155/CEE i els Reials Decrets 363/1995, 1078/1993 i 374/2001. Així, s'utilitzaran productes com hipoclorits sòdics, abrasius clorats, alcohols etílics, associacions d'aldehids, desinfectants amb oxigen actiu, associacions d'amines terciàries i amonis quaternaris.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa