empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja d'oficines a Barcelona - Catalunya

Alta gestió i servei

Quan parlem de neteja d'oficines, hem de parlar de Ben-Net/Grup BN. A priori, sembla que totes les empreses de neteges puguin fer-se càrrec de la neteja de les oficines, però a l'hora de la veritat si es vol donar un bon servei i que el client se´n despreocupi totalment, cal tenir una bona empresa darrere amb una àmplia capacitat de gestió, reacció i desenvolupament.

Qui som

Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteges amb cobertura a Catalunya i a la Comunitat de Madrid, i que centra la seva activitat en la neteja de manteniment, neteja tècnica especialitzada, manteniment integral i serveis auxiliars.

Actualment formen el grup unes 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Mètodes específics

Ben-Net/Grup BN disposa de mètodes específics per a la neteja de grans centres d'oficines, amb àmplies dotacions de personal coordinades per responsables de grup, i també aplica mètodes d'optimització de rendiments i especialització en oficines de caire més petit.

El nostre objectiu és aconseguir amb la neteja de les oficines un ambient net i un clima de treball més saludable.

Qualitat total

La nostra oferta es basa en la qualitat total del servei, i s'empara en els coneixements tècnics del nostre personal especialista, l'ús de l'equipament adequat per a la neteja així com de productes de qualitat contrastats i homologats.

Pretenem amb el nostre servei el manteniment del seu patrimoni, amb tractaments de neteja que no solament són correctius sinó també preventius i protectors. neteja d'oficines

Alt nivell de neteja

Si bé és imprescindible, i això ho manifesten les empreses especialistes en higiene, l'absoluta necessitat d'una bona realització dels treballs de neteja en tots els ambients en general, molt més important és quan estem parlant d'un centre on hi conviuen diverses persones.

En l'elaboració de les nostres ofertes tenim en compte factors com l'especialitat dels locals, la seva ocupació, els horaris de prestacions, l'ús de les sales..., i oferim alts nivells de neteja a uns costos que només són possibles gràcies a la mecanització i a la capacitació professional de la nostra plantilla.

També tenim en compte que el servei de neteja que prestem no pertorbi el normal funcionament de les seves instal·lacions.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa