empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja d'insertadores

Les insertadores són màquines de manipulació de paper utilitzades en la indústria de la impressió gràfica per a conformar la forma final del producte imprès i insertar en el seu interior elements que el puguin acompanyar. El ritme de treball d’aquests equips acostuma a ser molt elevat degut als condicionants de la mateixa indústria.

Són equips d’alta complexitat electromecànica que treballen en ambients humidificats. En aquests ambients els elements òptics de control poden veure’s inhabilitats i produir aturades de producció i acumulaments de paper.

Ben-Net/Grupo BN coneix les interioritats d’aquests equips. Els nostres professionals tenen especial cura d’aquesta maquinària controlant l’ambient, detectant possibles incidències i preveient les possibles aturades de la línia.

Sectors relacionatsSol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa