empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja d'injectores

Les màquines injectores de plàstic o alumini són equips què treballen a grans pressions i grans temperatures. Aquestes crítiques condicions de treball, juntament amb les circumstàncies de producció poden ocasionar problemes de fuites de lubricants o producte que causarà desajustos del injector o en el mateix motllo d’injecció, amb les consegüents aturades de producció.

Ben-Net/Grupo BN intervé en aquests equips per evitar aquest tipus de problemes i incrementar la fiabilitat productiva. Les passes a seguir es detallen a continuació:

  • Deshabilitació i bloqueix de components
  • Extracció de reixes intermitges
  • Neteja mitjançant aspiració de safates inferiors eliminant olis, greixos, peces caigudes i restes de plàstic
  • Neteja interior dels components de la màquina per eliminar olis i greixosli>
  • Neteja de greixos sobrants en estructura i neteja exterior
  • Neteja de vidres visors
  • Neteja perimetral de la injectora

En aquells casos que a causa de fuites o d’altres tipus de deterioraments, la superfície exterior del injector s’ha vist perjudicada, Ben-Net/Grupo BN pot dur a terme el pintat de l’equip, la qual cosa millorarà notablement la imatge del mateix.

Informe tècnic del tractamint realitzat i incidències

Al finalitzar la intervenció, Ben-Net/Grupo BN realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat on s’analitzarà les hipotètiques incidències detectades.

Sectors relacionatsSol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa