empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de sostres tècnics

Sostre tècnic és aquella zona què està per sobre de les plaques de fals sostre de les instal·lacions productives. En aquestes zones estan les canalitzacions i equips de climatització i ventilació, així com les canalitzacions elèctriques.

La brutícia del sostre tècnic afecta directament l’ambient de les instal·lacions productives, donat que és estrany què hi hagi aïllament entre les dues zones.

Ben-Net/Grupo BN elimina la brutícia superficial en aquestes zones eliminant també les possibles repercussions sobre la producció, que són especialment crítiques en indústries, com l’alimentació i la farmacèutica.

A mesura que es fa la neteja s’inspecciona la zona per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció, per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionatsSol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa