empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de sistemes de ventilació i filtratje d'aire

Les instal·lacions industrials que generen partícules en suspensió durant el seu procés productiu han de tenir especial cura en la renovació de l’aire de llurs instal·lacions. En cas contrari, les persones que treballen en aquestes instal·lacions poden patir afeccions en llurs vies respiratòries.

La renovació de l’aire requereix d’un sistema de ventilació i filtratge de l’aire. Tant si es tracta d’un circuit tancat como si es tracta d’una extracció, el filtratge de l’aire és necessari per evitar traslladar partícules en suspensió d’un mitjà a un altre. L’ objectiu és fixar aquestes partícules i poder rebutjar-les com a sòlids.

Ben-Net/GrupoBN ofereix a les empreses amb aquest tipus de problemàtiques el servei de neteja de sistemes de ventilació i filtratge de l’aire que inclou:

  • Neteja de conductes
  • Neteja i/o canvi de filtres
  • Neteja de cambres d’aportació i extracció
  • Neteja i greixatge d’elements motors

El sistema de filtratge requereix d’energia que impulsi i extregui l’aire a través dels filtres. Es requereix tanta energia com resistència ofereixi el filtre. És per això què la neteja i/o canvi dels filtres no només prevé riscos per a les persones, sinó què també genera un estalvi d’energia.

Al finalitzar la intervenció, Ben-Net/Grupo BN realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat, on analitza les hipotètiques incidències detectades.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa