empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de pre-impresió

Els sistemes de reimpressió tenen l’objectiu d’optimitzar els costos de la impressió formatejant els component a imprimir i donant-los una composició final. Tot això es fa sobre superfícies que requereixen d’un tractament diari de neteja per a prevenir problemes de contaminació de les planxes que van a servir per a imprimir el producte final.

Ben-Net/Grupo BN revisa periòdicament l’equip, per tal de garantir què la qualitat oferida sigui l’optima. És per això que podem dur a terme revisions complertes de la neteja de l’equip, canviem filtres i lubriquem peces mòbils i examinem obturacions.

A mesura que es du a terme la neteja, s’inspeccionen les zones d’accés restringit per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció, per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionatsSol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa