empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de parts altes de naus industrials

Divisió especialitzada en neteja de naus industrials

Són diverses les indústries que confien en Ben-Net/Grup BN per cobrir les necessitats de neteja de manteniment. Moltes vegades aquestes també requereixen d'un servei complementari de neteja que es caracteritza per l'acondicionament puntual de les parts altes de les seves naus industrials.

Neteja de canonades, bigues, conductes d'aire, ventilació

Ens referim a canonades, bigues, conductes d'aire, reixes de ventilació, punts de llum, cavallets, sostres, parets verticals, claraboies, vidreres i finestrals..., de difícil accés o ubicats a una certa alçada. Disposem de brigades especialitzades en la neteja de parts altes de naus industrials que, o bé actuen de forma puntual cada vegada que el client ho necessita, o bé de forma programada en aquells clients que han fet la previsió d'aquestes actuacions.

Ens adaptem a les seves necessitats

Es tracta d'un servei que sovint es realitza durant el període estival, i per aquest motiu a Ben-Net/Grup BN organitzem les vacances del personal executor d'aquests serveis en funció de les necessitats dels nostres clients.

Amb les màximes precaucions

Lògicament, moltes vegades la correcta realització d'aquests treballs requereix de mesures d'equips de protecció individual. Els nostres equips van dotats amb els EPI's i mitjans elevadors necessaris per tal que el client es despreocupi de qualsevol responsabilitat envers l'empresa subcontractada.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa