empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de maquinària d'envasat i assecat

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona la zona per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials què es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment. Aquests problemes afecten directament als equips que s’encarreguen d’aquestes funcions i a la llarga poden arribar a ser inutilitzats.

El personal de Ben-Net/Grupo BN intervé en aquests equips per a sanejar les superfícies i components mòbils i així evitar la degradació de l’equip i la zona de treball.

Concretament, els punts als què s’accedeix podrien ser els següents:

  • Escales, plataformes i baranes
  • Estructures, tapes i tancaments
  • Dipòsits, conductes i vàlvules
  • Safates, canonades, cables i mànegues
  • Sistemes motrius
  • Aspirat, retirada de residus de les màquines
  • Escombrat i aspirat de terres

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona la zona per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials què es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa