empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de línees transportadores

Les línees de transport apareixen pràcticament en tots els processos productius, ja què són la primera font d’eficiència del sistema de treball. Es tracta d’equips de diferents tipus, depenen dels elements què han de transportar. Habitualment es composen d’estructures metàl·liques fixes, estructures mòbils (cadenes, camins de rodets, superfícies plàstiques) on es suporten directa o indirectament els elements a traslladar i sistemes de tracció (motors, moto-reductors i transmissors de moviment).

Depenen dels elements a transportar, els components de les línees de transport poden embrutar-se o deteriorar-se i requereixen d’un manteniment. A Ben-Net/Grupo BN coneixem aquests components i estem capacitats per desmuntar cadenes, transmissions i motors; per a fer neteja, inspecció, lubricació i muntatge. D’aquesta manera, prevenim els problemes què poden causar la manca de manteniment (aturades de producció o trencament de la línia).

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona l’equip per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del cliente i del seu departament d’enginyeria o manteniment.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa