empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de circuits hidràulics

Els circuits hidràulics industrials són estructures de canonades, vàlvules i aparellatges necessaris per transportar líquid com ara l’aigua, l’oli, glicol o d’altres. L’objectiu d’aquest transport pot ser la refrigeració, la lubricació o simplement el transvasament del líquid.

Tots aquests circuits calen d’energia per a dur a terme el transport. És per això que quan es produeixen incrustacions a l’interior del circuit, la pressió de l’interior del circuit cau ràpidament i això pot arribar a inutilitzar el circuit.

A Ben-Net/Grupo BN som coneixedors del problema, per la qual cosa disposem dels protocols per a dur a terme les neteges interiors de conductes i evitar així la seva degradació.

Informe tècnic del tractamento realitzat i incidències

Al finalitzar la intervenció, Ben-Net/Grupo BN realitza i entrega al client un informe del tractament realitzat, on analitza les hipotètiques incidències detectades.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa