empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja de cambres i túnels frigorífics

La indústria fabricant i logística de productes peribles requereix per al seu emmagatzemant de cambres i túnels que mantinguin els productes a una temperatura què impedeixi el seu deteriorament. Aquestes cambres resulten ser micromicets, i llurs manteniment i relació amb la resta d’ambients en les instal·lacions tenen quantiosos costos i dificultats.

Una de les principals dificultats és l’accés a aquestes cambres i túnels des de zones no refrigerades. Si no existeix una bona pressurització de la cambra, l’accés de persones, carretons o d’altres útils té com a conseqüència l’entrada d’aire a temperatura entre 18/25º en un ambient de -50/-18º. Això provoca la condensació i la posterior formació de plaques de gel.

Les plaques de gel es poden formar en terres i provoquen problemes de trànsit d’elements de transport. També es poden formar en les parets i provoquen la necessitat d’invertir més energia en la refrigeració de la cambra.

Ben-Net/Grupo BN disposa de personal especialitzat en la neteja d’aquestes cambres i túnels de congelació en funcionament. Les intervencions realitzades evitaran els problemes causats per les plaques de gel, a més de mantenir els ambients higiènicament nets.

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona la zona per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials que es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa