empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja d'armaris elèctrics

Els armaris elèctrics de control o potència poden arribar a tenir incidències si no estan correctament aïllats d’ambients, amb alta concentració de partícules de pols, olis en suspensió o d’altres tipus de contaminació.

Aquestes incidències poden esdevenir conseqüències de diferentes tipologies:

  • Trets intempestius de diferencials
  • Trets intempestius d’interruptors magneto tèrmics
  • Sobreescalfament de quadres i línees de distribució
  • Pertorbacions d’amplitud de la tensió
  • Desequilibris de tensió o corrent

A Ben-Net/Grupo BN prevenim aquestes incidències procedint a la neteja dels armaris elèctrics subjectes a aquestes condicions. Per això utilitzem dues metrologies que són la neteja mecànica utilitzant desengreixant dielèctric i dissolvent de seguretat especial, què no deixa residus quan s’aplica en circuits i quadres elèctrics, o bé, la neteja criogènica què es realitza mitjançant la projecció de pallets de gel sec sobre la superfície a tractar.

Per a finalitzar la intervenció, sempre amb el vist-i-plau del client, duem a terme una prova de funcionament de la maniobra de l’armari de cara comprovar l’eliminació de les incidències.

A mesura que es realitza la neteja s’inspecciona l’armari elèctric per a diagnosticar possibles deficiències actuals o potencials què es detallaran en un informe tècnic de la intervenció per a coneixement del client i del seu departament d’enginyeria o manteniment.

Sectors relacionatsSol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa