empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteja a centres educatius

Màxima exigència als centres escolars

Si bé la neteja per si sola ja és important en qualsevol lloc, ho és encara més quan parlem de la neteja de centres escolars. Una bona higiene és primordial de cara a la tranquil.litat dels pares i mares, i per evitar qualsevol risc de propagació de malalties originades per un mal estat de la neteja del centre.

Mètodes específics per a escoles

Ben-Net/Grup BN conscient de tot això, disposa d'una metodologia pròpia adequada específicament a la neteja i higiene de centres docents, que té en compte paràmetres com el volum d'infants que utilitzen el centre, els usos als quals van destinades les aules i sales, l'entorn en el qual s'ubica el centre docent, les edats i volum del personal, la relació del nombre del alumnat per sanitari, volum d'infants de primària i secundària, si es realitzen activitats extraescolars, si hi ha pavellons o centres esportius... A més, la neteja no solament s'enfoca a paviments, sanitaris i aules sinó que totes les eines, mobiliari i objectes s'inclouen dins dels nostres plans de treball. Adeqüem també la dotació de recursos de neteja a les necessitats reals de cada moment; així, en èpoques estivals adaptem el nombre de netejadors/es a la situació real del centre, i també tenim en compte la preparació de les aules al retorn de les vacances, incloent una previsió de neteja de reforç per iniciar les classes i deixar-ho tot ben net i a punt.

Tecnología capdavantera

L'ús de la innovació tecnològica per tal d'optimitzar rendiments és una de les prioritats dels nostres mètodes de neteja de centres docents. Així, no és gens estrany incloure maquinària d'última generació per a la neteja dels patis, neteja dels pavellons esportius, incloure serveis d'ozonització i desinfecció de vestidors i sanitaris, higienització per vaporització de productes i estris didàctics, neteja de pissarres mecanitzades... Confiï la neteja de centres docents a Ben-Net/Grup BN i podrà tenir la tranquil.litat per l'estat de la neteja del seu centre.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa