empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Neteges a fons de finals d'obra

Els nostres clients queden satisfets

La nostra àmplia i sòlida estructura juntament amb l'experiència i professionalitat dels nostres equips ens permet poder atendre qualsevol urgència amb la màxima eficàcia.

Oferim ràpides actuacions amb un nivell de qualitat final molt alt. Així, el complet servei que oferim juntament amb l'esforç diari per a la millora contínua fa que Ben-Net/Grup BN gaudeixi d'un reconegut prestigi dins del sector de les neteges puntuals.

Cobertura i capacitat de reacció

La nostra organització compta amb una secció específica orientada única i exclusivament a dotar tots els nostres clients de les brigades necessàries per realitzar les neteges puntuals que necessitin.

Es tracta d'un departament format per personal molt experimentat i amb un ampli bagatge dins el món de la neteja.

Aquest personal técnic professional és considerat com l'elit de la neteja ja que la seva polivalència, adaptació i capacitat de resolució, fan que el client quedi completament satisfet amb el resultat final de la neteja.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa