empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Instal·lacions esportives

Neteja, higiene i desinfecció a les instal·lacions esportives

La higiene d'un centre esportiu s'ha convertit en un treball molt especial, en què no solament són necessaris uns coneixements específics de neteja sinó uns protocols d'higiene i desinfecció que poques empreses de neteja poden oferir.

Mètodes específics per als centres esportius

La neteja en un centre esportiu és molt important ja que una mala desinfecció pot repercutir en problemes a nivell microbiològic, i es pot estendre al personal usuari del centre.

Ben-Net/Grup BN aplica mètodes i procediments específics per a centres esportius, basats en aquells punts que els departaments de sanitat dels organismes competents valoren més durant les seves inspeccions.

Qualitat de servei

Per Ben-Net/Grup BN és molt important donar la major qualitat en el seu servei i que el personal usuari pugui gaudir amb tranquil·litat de les instal·lacions.

Els mètodes que emprem són una combinació de sistemes innovadors de neteja, controls exhaustius de qualitat, productes específics i maquinària d'última generació, necessaris per arribar al nostre fi.

A més, disposem de grans professionals del sector, cursos de formació específics, una organització adaptable a les necessitats del client, i un servei de supervisió i control del servei únic entre les nostres empreses competidores.

L'empresa de neteja de confiança de les entitats esportives

Lògicament, part del nostre èxit es basa en la experiència obtinguda durant anys, i som l'empresa de neteja de confiança d'una de les empreses gestores més importants de centres esportius.

A més, li podem gestionar la neteja dels vasos de compensació de les piscines, la higienització de les saunes i zones d'aigües, la inclusió de robots neteja-fons dins dels plans de treball, controls microbiològics...Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa