empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Empresa de neteja de persianes, veles i vidres

Elevat grau d'especialització

Ben-Net/Grup BN basa els seus serveis en l'optimització de rendiments a través de la innovació tecnològica i l'especialització.

És per aquest motiu que disposem d'un equip humà que es divideix segons el tipus de feina que han de realitzar.

Anomenem a aquests equips brigades d'especialistes, un alt percentatge dels quals està format per persones amb un al alt nivell professional i estan especialitzats en la neteja de vidres, persianes, rètols, veles i marcs.

Beneficis per al client

Amb l'especialització aconseguim molts avantatges per al client ja que, entre altres, minimitzem el temps d'estada a les seves dependències, assegurem que el personal netejador tingui l'agilitat, habilitat i experiència per resoldre qualsevol tipus d'impediment que pugui sorgir, descarreguem a la persona que habitualment neteja el centre, de les tasques més feixugues a les de manteniment diari...

Programació de les actuacions

Les brigades d'especialistes es presenten periòdicament a casa del client en les freqüències i dates prèviament programades pel nostra personal assessor tècnic comercial en el pla de treballs de neteja.

Totes les accions que es realitzen o que han d'executar-se en un futur estan controlades mitjançant un programa informàtic específic.

Al client se l'informa en tot moment de les tasques realitzades i, un cop aquestes han estat acabades, es demana la conformitat.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa