empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Decapat químic

El decapat d’útils o peces en suport plàstic o bé metàl·lic no resistent a temperatura (al·lumini o ablegacions febles) es realitza mitjançant el mètode del decapat químic.

Ben-Net/Grupo BN té a les seves instal•lacions dos banys alcalins amb temperatura controlada i recirculació del producte. Els productes usats són ecològics, sense clorurs ni fenols, per tant, amb un baix impacte ambiental. Aquests productes reaccionen amb el recobriment neutralitzant llur composició i llurs propietats adherents.

Les característiques dels banys són les següents:

  • Capacitat volumètrica: 3 m3 y 2 m3
  • Rangs de temperatura: 30-80ºC
  • Duració bany: Entre 25-90 mins

Tot tractament de decapat pirolític ha d’anar seguit d’un rentat amb aigua desmineralitzada a pressió o bé granallat. Aquests processos aconseguiran l’acabat necessari per evitar contaminació de la peça o útil.Sol·liciti pressupost

Ompleni el formulari i sol·liciti pressupost:

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa