empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

OPINIONS SOBRE BEN-NET, Empresa de Neteja

Hem demanat a alguns dels nostres clients que donin la seva opinió sobre Ben-Net i sobre el servei que la nostra empresa els està oferint des de fa molts anys. Això és el que han dit:

Què opinen els clients de Ben-Net?

Fa molts anys que Ben-Net/Grup BN ofereix els seus serveis al Banc de Sabadell. És molta, per tant, l’experiència acumulada. El considerem un proveïdor professional, eficaç en la seva activitat i amb una gran capacitat per adaptar-se ràpidament a les vostres necessitats. Compleix els vostres requeriments de qualitat i expectatives de servei.

Empresa de neteges per a la banca i entitats financeres
Sr. Jordi Ojeda
Direcció d’Operacions i Desenvolupament Corporatiu Direcció de Serveis Generals i Compres
Grup BANC SABADELLATLANTICO

Ben-Net cobreix les nostres necessitats amb eficiència i professionalitat a totes les botigues a on tenim concertat el servei. Són conscients que la higiene i la imatge són de gran importància en un sector com el nostre i ho transmeten als seus empleats.

Empresa de neteja per a cadenes de botigues i comerços
Sra. Gemma Arnabat
Responsable Departament Manteniment
GENERAL OPTICA, S.A.

La imatge de les nostres botigues és molt important. Ben-Net comparteix la nostra filosofia, són molt professionals i aconsegueixen els resultats que volem. A més a més, la ràpida reacció que tenen davant qualsevol urgència ens genera molta tranquilitat.

Hugo Boss
Sra. Sílvia Almas
Office Manager
HUGO BOSS BENELUX B.V. Y CIA., S.C.

Ben-Net/Grup BN no és un simple proveïdor. És un partner molt important per a la imatge de la nostra botiga. Cobreixen i s’anticipen perfectament a les necessitats de la nostra operativa. Tenen tota la nostra confiança.

Opiniones sobre empresa de limpieza en Barcelona
Sr. Raul Pérez Fargas
Responsable de procés de compra i finançament
TENDA IKEA ALCORCÓN

Ben-Net és un proveïdor amb molta antiguitat a la nostra empresa. Segueixen sent mereixedors de tota la nostra confiança per la seva capacitat de servei, atenció, reacció i control.

Opiniones de Johnson Controls sobre Ben-Net empresa de limpieza
Sra. Carmen Muñoz
Facility Management Human Resources
JOHNSON CONTROLS ESPAÑA, S.A.

La nostra activitat genera moltes oscil·lacions, i per tant, ens cal un proveïdor que s’adapti ràpidament a la nostra operativa. Grup BN s’adapta bé i resol amb eficàcia les necessitats del nostre centre productiu.

Magneti Marelli - Opinions sobre Ben-Net, serveis de neteja
Sr. Antoni Noguerol
Responsable RR.HH.
MAGNETI MARELLI ESPAÑA, S.A.U.

El servei que rebem de Ben-Net des de fa més de 25 anys és molt professional, amb un sistema de control i supervisió del personal molt efectiu, i amb una capacitat de reacció important davant les urgències i necessitats que genera la nostra activitat.

Merck opina sobre Ben-Net - Empresa de neteja amb bones opinions
Sr. Josep Antoni Arpón
Cap Departament Manteniment Site i Enginyeria
MERCK, S.L.

Ben-Net és una empresa de serveis de neteja que ens demostra conèixer bé el treball que realitza i ens permet no haver d’estar pendents del tema, doncs disposen de sistemes de control establerts. Duen més de 12 anys oferint servei a les nostres instal·lacions amb un molt bon nivell de qualitat.

Empresa de neteja amb prestigi
Sra. Pilar Torra
Departament de Recursos Humans
PANREAC QUIMICA, S.A.U

Ben-Net/Grup BN és una empresa molt eficaç. El seu sistema de supervisió és estricte i la seva capacitat de reacció davant qualsevol incidència és molt bona. Estem satisfets amb el servei que ens ofereixen.

Valeo opina sobre Ben-Net
Sr. Enrique Carcelén Zorrilla
Compres Despeses Generals
VALEO SERVICE ESPAÑA, S.A

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa