empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

Ben-Net renova les seves certificacions en Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de Riscs Laborals

Seguint amb la política seguida per la nostra empresa des de l’any 1999, el passat 30 de Maig de 2010 Ben-Net ha renovat les seves certificacions ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Les normes abans esmentades regulen i avalen la nostra metodologia de treball en matèria de Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de Riscs Laborals, respectivament.

Aquesta renovació ha estat possible gràcies al bon treball i esforç diari per part de tot el personal de Ben-Net acreditat per l’entitat certificadora Det Norske Veritas (DNV) i demostra l’aposta realitzada per la nostra empresa per la millora contínua, el respecte envers l’entorn que ens envolta i la nostra preocupació per la preservació de la seguretat i salut del nostre personal.

Sistemes Integrats de Gestió
23.02.2012

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa