empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

DISSENY DEL SERVEI DE NETEJA

Assessorament des del primer moment

Amb l'objectiu de permetre al client concentrar tots els esforços en la seva activitat, els clients de Ben-Net/Grup BN reben un complet assessorament des del primer moment per part del equip del personal assessor tècnic.

Aquests són els passos que es segueixen des del moment en què el client potencial contacta amb nosaltres.

1. Visita a les instal·lacions

Personal del equip assessor tècnic comercial visita les instal.lacions per fer una inspecció ocular de les dependències, i manté a la vegada una reunió amb el mateix client, on es recepcionen les necessitats i es recullen les dades necessàries.

2. Proposta de servei

Es confecciona una proposta de servei, totalment personalitzada i detallant escrupolosament el pla de treballs a seguir; s'especifica tipus de feina, dependències, freqüències d'actuació, maquinària, metodologies, i totes aquelles especificacions necessàries al cas que ens ocupi.

3. Valoració econòmica

Presentació de la proposta de servei i valoració econòmica.

4. Acceptació de la proposta

5. Prestació del servei

Inici de la prestació del servei i seguiment i control permanent de la qualitat.

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa