empresas limpieza barcelona

Grupo BN facility services

Truqui al
902 297 297

BEN-NET: PERFIL D'EMPRESA

Des de 1972

Ben-Net va ser fundada l'any 1972 en l'activitat de prestació de serveis de neteja i manteniment per a tot tipus de dependències. Ja en els seus inicis es treballava amb una clara filosofia de lluita i esforç diari per a la millora contínua, i amb l'objectiu clar de no ser una simple empresa proveïdora, sinó una eficaç empresa col.laboradora.

Referents en el sector

Fruit de la fidelitat a aquests criteris inicials, en aquests moments gaudim d'una posició capdavantera en el sector i seguim manifestant el nostre desig d'oferir cada dia un servei millor.

Més de 1.300 persones al seu servei

Actualment formen l'empresa més de 1.300 persones entre vidriers/es, netejadors/es, netejadors/es, especialistes, caps de grup, caps de secció, supervisors/es de zona, i personal administratiu, directiu i comercial. Amb aquesta plantilla prestem el servei a més de 2.000 centres de treball a Catalunya, a tota la Comunitat de Madrid, i a les principals capitals de província del territori nacional.

Un servei de qualitat

La nostra estratègia competitiva es basa en la prestació d'un servei d'elevada qualitat, altament professionalitzat, i amb un tracte personal i pròxim al client, oferint solucions tècniques avançades i especialitzades a qualsevol de les possibles necessitats dels nostres clients.

Preus de mercat

La nostra línia de preus és de mercat, i per tant estem orgullosos de poder garantir una excel·lent relació qualitat/preu en qualsevol dels serveis de la nostra activitat. Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de serveis que centra la seva activitat en la neteja de manteniment, neteja tècnica especialitzada, manteniment integral, serveis auxiliars, i Outsourcing, externalització de serveis.

Sistema de gestió integrat

La direcció del grup dóna especial importància i ja actua sota un sistema de gestió integrat format per la GESTIÓ DE LA QUALITAT, GESTIÓ DE LA PREVENCIÓ DE RISCS LABORALS, i GESTIÓ DEL MEDI AMBIENT, disposant dels corresponents certificats per les entitats acreditades i seguint de forma rigorosa el compliment de les normatives vigents.

Ben-Net - empresa de neteja - Barcelona

Ben-Net es una empresa de neteja de Barcelona. Fundada al 1972, Ben-Net és l'empresa mare del Grup BN, grup d'empreses de neteja amb cobertura a Catalunya i la Comunitat de Madrid i a les principals capitals de província de l'estat espanyol. El Grup BN està format per 1.300 persones que presten servei a més de 2.000 centres de treball.

Opinions sobre Ben-Net

Certificats de l'empresa